Електрокрајинa: Обавјештење за купце електричне енергије

Агенције
Електрокрајинa: Обавјештење за купце електричне енергије

ЗП “Електрокрајина” а.д. Бањалука обавјештава јавност да је, поштујући одлуке и препоруке Владе Републике Српске и Управе “Електропривреде РС” у борби против ширења корона вирусне болести (ковид 19), усвојила мјере с циљем смањења непосредних контаката са купцима електричне енергије.

У складу са тим, послови у вези са потрошњом електричне енергије за мјесец март биће извршени у редовном периоду од 29.3. до 3.4.2020. године.

Овим путем позивамо купце да на крају текућег мјесеца, односно у наведеном периоду, сами очитају потрошњу и податке о томе доставе путем бесплатне инфо линије 0800 50 116 или електронском поштом на адресу callcentar@elektrokrajina.com .

За мјерна мјеста за која не буду достављени подаци од стране крајњег купца примјењиваће се механизам израчунавања потрошње на основу утрошене електричне енергије из одговарајућег периода у претходној години, како је то прописано чланом 81 став (2) тачка а) Општих услова за испоруку и снабдијевање електричном енергијом - пречишћен текст (“Сл. гласник Републике Српске” број 85/08, 79/10 и 67/12).

Коначна количина испоручене електричне енергије ће бити утврђена након стицања услова за приступ мјерном мјесту, а у складу са чланом 81 став (3) Општих услова, чиме ће сва неслагања бити коригована у наредном периоду како купци не би били оштећени.

Матични уред
Матични уред
Матични уред
Матични уред
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана