Дринић реаговао на изјаву потпредсједника Скупштине града

Г.С.
Дринић реаговао на изјаву потпредсједника Скупштине града

БАЊАЛУКА – “Изјава потпредсједника Скупштине града Бањалука Саше Чудића да не може добро водити сједницу “јер нема тонера у Градској управи, а није му достављена ни вода” је скандалозна и срамотна, као таква за рубрику “вјеровали или не” - рекао је то посланик у Народној скупштини Републике Српске Небојша Дринић.

Додаје да се често пита докле може да иде поигравање с грађанима и њиховим животима и бахаћење скупштинске већине заједно са представницима  републичке власти.

– Премијер Српске каже да народ може мјесец и по без хране и воде, а самопроглашена политичка елита не може ни да почне сједницу без воде. Какви су то парадокси и јесу ли се толико одродили од народа па заборављају да примају енормно велике плате и воде лагодан живот док су нам јавне кухиње пуне. Послије више мјесеци нерада, саботирања  ребаланса буџета и одбацивања свих позитивних приједлога градоначелника и Градске управе показују сопствену немоћ – поручио је он.

Како каже, није случајно што не могу да се договоре и изаберу предсједника Скупштине града.

– Њима су све кочнице попустиле у остваривању личних интереса и богаћењу, а поглед замаглио. Жалосно, јер народ плаћа цијену – закључио је Дринић, преноси Српскаинфо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана