Drinić reagovao na izjavu potpredsjednika Skupštine grada

G.S.
Drinić reagovao na izjavu potpredsjednika Skupštine grada

BANjALUKA – “Izjava potpredsjednika Skupštine grada Banjaluka Saše Čudića da ne može dobro voditi sjednicu “jer nema tonera u Gradskoj upravi, a nije mu dostavljena ni voda” je skandalozna i sramotna, kao takva za rubriku “vjerovali ili ne” - rekao je to poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Drinić.

Dodaje da se često pita dokle može da ide poigravanje s građanima i njihovim životima i bahaćenje skupštinske većine zajedno sa predstavnicima  republičke vlasti.

– Premijer Srpske kaže da narod može mjesec i po bez hrane i vode, a samoproglašena politička elita ne može ni da počne sjednicu bez vode. Kakvi su to paradoksi i jesu li se toliko odrodili od naroda pa zaboravljaju da primaju enormno velike plate i vode lagodan život dok su nam javne kuhinje pune. Poslije više mjeseci nerada, sabotiranja  rebalansa budžeta i odbacivanja svih pozitivnih prijedloga gradonačelnika i Gradske uprave pokazuju sopstvenu nemoć – poručio je on.

Kako kaže, nije slučajno što ne mogu da se dogovore i izaberu predsjednika Skupštine grada.

– Njima su sve kočnice popustile u ostvarivanju ličnih interesa i bogaćenju, a pogled zamaglio. Žalosno, jer narod plaća cijenu – zaključio je Drinić, prenosi Srpskainfo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana