Донаторска ревија “Српска свадба” крајем марта у Бањалуци

ГС
Донаторска ревија “Српска свадба” крајем марта у Бањалуци

БАЊАЛУКА - У организацији Фондације „Српска кућа“ у Банском двору у Бањалуци 29. марта биће одржана донаторска модна ревија “Српска свадба”.

У Фондацији кажу да ће на ревији представити колекцију за вјенчање коју су оформили донацијама оних који су препознали њихову мисију.

– Модна ревија поклон је свима који су вјеровали у нас, јер смо од пројекта постали фондација. Припремамо вече препуно љубави, дивне музике и сјајног програма - поручила је Горица Додик, један од организатора овог догађаја.

Она је на свом „Твитер“ налогу навела да ће све креације које су добили на поклон бити дониране.

-Свечане хаљине и одијела биће донирани ЈУ Дом за дјецу и омладину без родитељског старања „Рада Врањешевић“ Бањалука и ЈУ „Средњошколски дом“ Бањалука, вриједној и златној дјеци коју желимо да обрадујемо и олакшамо им припрему за матурско вече, док ће вјенчанице бити уручене Граду Бањалука за предивну манифестацију колективног вјенчања - додала је Додикова.

Најавила је и многе друге пројекте Фондације “Српска кућа”.

-Најављујемо и грађење двије нове куће, продукцију ТВ серијала и много тога што смо зацртале да остваримо и постигнемо како бисмо сви видјели још много насмијаних дјечјих лица, срећних родитеља, испуњених срца и остварених жеља - навела је Додикова.

Изразила задовољство  постигнутим у оквиру пројекта “Српска кућа”.

-Срећне смо што нас је вјера у наш циљ довела овдје гдје јесмо – Фондација, изграђене три куће, много нових пријатеља, незаборавних дружења с племенитим људима, неописиве љубави и радости – истакла је.

У Фондацији кажу да са поносом припремају дивну донаторску модну ревију и вече у којем ћемо својим партнерима и пријатељима показати шта су урадили за годину дана и представити им планове које су пред себе поставили с циљем да помогну и усреће вишечлане, социјално угрожене породице.

- Како бисмо оствариле све оно што смо пред себе поставиле потребна нам је помоћ свих оних који се препознају са нама, који вјерују да заједно можемо усрећити много дјеце и породица. Сви који са нама буду дијелили то вече радост моћи ће да својим донацијама помогну племенити циљ и изградњу нових домова - остварење нових жеља. Сигурне смо да ће то бити незаборавно вече пријатељства, љубави и радости испуњено вјером да нас има много који се можемо удружити и дати наше мало за велики залог будућности који остављамо – истакли су у Фондацији.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана