Donatorska revija “Srpska svadba” krajem marta u Banjaluci

GS
Donatorska revija “Srpska svadba” krajem marta u Banjaluci

BANjALUKA - U organizaciji Fondacije „Srpska kuća“ u Banskom dvoru u Banjaluci 29. marta biće održana donatorska modna revija “Srpska svadba”.

U Fondaciji kažu da će na reviji predstaviti kolekciju za vjenčanje koju su oformili donacijama onih koji su prepoznali njihovu misiju.

– Modna revija poklon je svima koji su vjerovali u nas, jer smo od projekta postali fondacija. Pripremamo veče prepuno ljubavi, divne muzike i sjajnog programa - poručila je Gorica Dodik, jedan od organizatora ovog događaja.

Ona je na svom „Tviter“ nalogu navela da će sve kreacije koje su dobili na poklon biti donirane.

-Svečane haljine i odijela biće donirani JU Dom za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević“ Banjaluka i JU „Srednjoškolski dom“ Banjaluka, vrijednoj i zlatnoj djeci koju želimo da obradujemo i olakšamo im pripremu za matursko veče, dok će vjenčanice biti uručene Gradu Banjaluka za predivnu manifestaciju kolektivnog vjenčanja - dodala je Dodikova.

Najavila je i mnoge druge projekte Fondacije “Srpska kuća”.

-Najavljujemo i građenje dvije nove kuće, produkciju TV serijala i mnogo toga što smo zacrtale da ostvarimo i postignemo kako bismo svi vidjeli još mnogo nasmijanih dječjih lica, srećnih roditelja, ispunjenih srca i ostvarenih želja - navela je Dodikova.

Izrazila zadovoljstvo  postignutim u okviru projekta “Srpska kuća”.

-Srećne smo što nas je vjera u naš cilj dovela ovdje gdje jesmo – Fondacija, izgrađene tri kuće, mnogo novih prijatelja, nezaboravnih druženja s plemenitim ljudima, neopisive ljubavi i radosti – istakla je.

U Fondaciji kažu da sa ponosom pripremaju divnu donatorsku modnu reviju i veče u kojem ćemo svojim partnerima i prijateljima pokazati šta su uradili za godinu dana i predstaviti im planove koje su pred sebe postavili s ciljem da pomognu i usreće višečlane, socijalno ugrožene porodice.

- Kako bismo ostvarile sve ono što smo pred sebe postavile potrebna nam je pomoć svih onih koji se prepoznaju sa nama, koji vjeruju da zajedno možemo usrećiti mnogo djece i porodica. Svi koji sa nama budu dijelili to veče radost moći će da svojim donacijama pomognu plemeniti cilj i izgradnju novih domova - ostvarenje novih želja. Sigurne smo da će to biti nezaboravno veče prijateljstva, ljubavi i radosti ispunjeno vjerom da nas ima mnogo koji se možemo udružiti i dati naše malo za veliki zalog budućnosti koji ostavljamo – istakli su u Fondaciji.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana