Члан Савјета МЗ Небојша Дринић са Сашом Чађо на терену: Борик у новом руху

Срна
Члан Савјета МЗ Небојша Дринић са Сашом Чађо на терену: Борик у новом руху

БАЊАЛУКА - Члан Савјета Мјесне заједнице Борик Небојша Дринић разговарао је са прослављеном кошаркашицом Сашом Чађо о развоју спорта у овом насељу и у граду Бањалуци.

Саша Чађо није крила задовољство што је Борик добио нови кошаркашки терен, а похвалила је и уређење овог насеља и иницијативе Небојше Дринића да се у овом дијелу града поставе и голови и сто за стони тенис.

- Драго ми је што видим да је моје насеље много уређеније. Са посађеним  украсним дрвећем, цвијећем и новим клупама Борик је процвјетао у свој својој љепоти. Веома је значајно што се посвећује пажња развоју спорта и младима. Разговарали смо и о организовању спортских садржаја у Борику, што ћу врло радо подржати, истакла је Чађо.

Дринић је навео да  му је било задовољство са Сашом Чађо да обиђе терен и упозна је са свим досадашњим активностима у Борику као и плановима за наредни терен.

- Била ми је част и привилегија да са нашом златном кошаркашицом обиђем терен на којем је она начинила прве спортске кораке а наставила да ниже побједе на свим меридијанима свијета. Размијенили смо идеје и договорили се да ћемо заједно радити на  подизању свијести о значају спорта у нашем граду, рекао је Дринић.

Сусрет на кошаркашком терену није могао проћи без лопте и убацивања у кош чиме су симболично најављени нови догађаји на кошаркашком терену.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана