Član Savjeta MZ Nebojša Drinić sa Sašom Čađo na terenu: Borik u novom ruhu

Srna
Član Savjeta MZ Nebojša Drinić sa Sašom Čađo na terenu: Borik u novom ruhu

BANjALUKA - Član Savjeta Mjesne zajednice Borik Nebojša Drinić razgovarao je sa proslavljenom košarkašicom Sašom Čađo o razvoju sporta u ovom naselju i u gradu Banjaluci.

Saša Čađo nije krila zadovoljstvo što je Borik dobio novi košarkaški teren, a pohvalila je i uređenje ovog naselja i inicijative Nebojše Drinića da se u ovom dijelu grada postave i golovi i sto za stoni tenis.

- Drago mi je što vidim da je moje naselje mnogo uređenije. Sa posađenim  ukrasnim drvećem, cvijećem i novim klupama Borik je procvjetao u svoj svojoj ljepoti. Veoma je značajno što se posvećuje pažnja razvoju sporta i mladima. Razgovarali smo i o organizovanju sportskih sadržaja u Boriku, što ću vrlo rado podržati, istakla je Čađo.

Drinić je naveo da  mu je bilo zadovoljstvo sa Sašom Čađo da obiđe teren i upozna je sa svim dosadašnjim aktivnostima u Boriku kao i planovima za naredni teren.

- Bila mi je čast i privilegija da sa našom zlatnom košarkašicom obiđem teren na kojem je ona načinila prve sportske korake a nastavila da niže pobjede na svim meridijanima svijeta. Razmijenili smo ideje i dogovorili se da ćemo zajedno raditi na  podizanju svijesti o značaju sporta u našem gradu, rekao je Drinić.

Susret na košarkaškom terenu nije mogao proći bez lopte i ubacivanja u koš čime su simbolično najavljeni novi događaji na košarkaškom terenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana