Центар града викендом ће бити пјешачка зона: Улица Краља Петра полигон за забаву

А. Т.
Центар града викендом ће бити пјешачка зона: Улица Краља Петра полигон за забаву

БАЊАЛУКА - Богат спортски и забавни програм очекује за викенд малишане и њихове родитеље у новоформираној пјешачкој зони у центру града, потврдили су из Градске управе. Као и претходних година, централна градска саобраћајница Краља Петра Првог биће затворена за сва возила с циљем промоције здравог начина живота, екологије и одрживог развоја. На тај начин биће омогућено одржавање занимљивих и промотивних садржаја.

Тако ће Школа спорта “Каспер” у суботу од 19.15 часова организовати обуку у вожњи ролера. За 20 часова су планирани презентација и показни тренинзи чланова Боксерског клуба “Славија”, Омладинског стонотениског клуба “Спин” и Карате клуба “Енергија”.

- У недјељу, у 19 часова, предвиђен је показни тренинг и утакмица Омладинског фудбалског клуба “Спартак 2013”, док ће у термину од 18 до 20 часова клуб “Ербадминтон” организовати презентацију бадминтона - казали су из Градске управе.

Додали су да је разноврстан програм планиран до краја августа, а у том периоду биће организоване уличне трке, бициклијаде, различити спортови и садржаји забавног карактера.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана