Centar grada vikendom će biti pješačka zona: Ulica Kralja Petra poligon za zabavu

A. T.
Centar grada vikendom će biti pješačka zona: Ulica Kralja Petra poligon za zabavu

BANjALUKA - Bogat sportski i zabavni program očekuje za vikend mališane i njihove roditelje u novoformiranoj pješačkoj zoni u centru grada, potvrdili su iz Gradske uprave. Kao i prethodnih godina, centralna gradska saobraćajnica Kralja Petra Prvog biće zatvorena za sva vozila s ciljem promocije zdravog načina života, ekologije i održivog razvoja. Na taj način biće omogućeno održavanje zanimljivih i promotivnih sadržaja.

Tako će Škola sporta “Kasper” u subotu od 19.15 časova organizovati obuku u vožnji rolera. Za 20 časova su planirani prezentacija i pokazni treninzi članova Bokserskog kluba “Slavija”, Omladinskog stonoteniskog kluba “Spin” i Karate kluba “Energija”.

- U nedjelju, u 19 časova, predviđen je pokazni trening i utakmica Omladinskog fudbalskog kluba “Spartak 2013”, dok će u terminu od 18 do 20 časova klub “Erbadminton” organizovati prezentaciju badmintona - kazali su iz Gradske uprave.

Dodali su da je raznovrstan program planiran do kraja avgusta, a u tom periodu biće organizovane ulične trke, biciklijade, različiti sportovi i sadržaji zabavnog karaktera.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana