Брзо тестирање по устаљеном режиму

Ј. К.
Брзо тестирање по устаљеном режиму

БАЊАЛУКА - Дом здравља Бањалука саопштио је да се након новогодишњих и божићних празника, тестирање брзим антигенским тестовима обавља по устаљеном начину рада.

Тако ће Одјељење за хематолошку и биохемијску дијагностику ове установе узимање узорака за тестирање брзим антигенским тестовима вршити сваким радним даном и суботом и то у периодима од 9 до 11 часова, те од 16.30 до 17.30 часова у бијелом контејнеру, који је смјештен лијево од главног улаза у Поликлинику, на доњем паркингу поред Хигијенско-епидемиолошке службе.

- Уколико особе желе да ураде тест недјељом требало би да позову број телефона 066 946 935 и закажу свој термин тестирања - саопштено је из Дома здравља.

Они су подсјетили да се тестирање на вирус корона врши узимањем назофарингеалног бриса (брис из носа), рекавши да резултате тестирања корисници добијају већ након једног часа, те да цијена ове услуге износи 24 КМ.

Како је саопштено сви заинтересовани додатне информације везане за тестирање брзим антигенским тестовима у овој здравственој установи  могу  добити путем телефона 066 946 935.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана