Brzo testiranje po ustaljenom režimu

J. K.
Brzo testiranje po ustaljenom režimu

BANjALUKA - Dom zdravlja Banjaluka saopštio je da se nakon novogodišnjih i božićnih praznika, testiranje brzim antigenskim testovima obavlja po ustaljenom načinu rada.

Tako će Odjeljenje za hematološku i biohemijsku dijagnostiku ove ustanove uzimanje uzoraka za testiranje brzim antigenskim testovima vršiti svakim radnim danom i subotom i to u periodima od 9 do 11 časova, te od 16.30 do 17.30 časova u bijelom kontejneru, koji je smješten lijevo od glavnog ulaza u Polikliniku, na donjem parkingu pored Higijensko-epidemiološke službe.

- Ukoliko osobe žele da urade test nedjeljom trebalo bi da pozovu broj telefona 066 946 935 i zakažu svoj termin testiranja - saopšteno je iz Doma zdravlja.

Oni su podsjetili da se testiranje na virus korona vrši uzimanjem nazofaringealnog brisa (bris iz nosa), rekavši da rezultate testiranja korisnici dobijaju već nakon jednog časa, te da cijena ove usluge iznosi 24 KM.

Kako je saopšteno svi zainteresovani dodatne informacije vezane za testiranje brzim antigenskim testovima u ovoj zdravstvenoj ustanovi  mogu  dobiti putem telefona 066 946 935.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana