Бориша Мандић: Чувајмо заједничку имовину

Ј. Са.
Бориша Мандић: Чувајмо заједничку имовину

БАЊАЛУКА - Комунална опрема на игралиштима, како дјечијим, тако и на спортским игралиштима, најчешће се налази на мети несавјесних појединаца.

- С обзиром на то да смо у прошлој години направили највећи број терена за игру, рекреацију и спорт, тако је и забиљежен повећан број случајева оштећења нове опреме. Нажалост, такви случајеви вандализма забиљежени су и на новоуређеним плажама - казао је овлаштени потписник у Одјељењу за комуналне послове Бориша Мандић.

Истиче да су код поправке комуналне опреме велики трошкови те да се та средства могу преусмјерити на изградњу нових игралишта.

- Уз то што се издвајају велика средства за поправку уништене комуналне опреме, оштећени реквизити на дјечијим игралиштима су и опасност за наше најмлађе суграђане. Зато и овом приликом апелујем на наше грађане да чувамо заједничку имовину. Такође, посебан апел упућујем да се не уништавају реквизити намијењени дјеци са инвалидитетом, као што то је био недавно случај на игралишту у парку “Младен Стојановић”  – поручио је Мандић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана