Boriša Mandić: Čuvajmo zajedničku imovinu

J. Sa.
Boriša Mandić: Čuvajmo zajedničku imovinu

BANjALUKA - Komunalna oprema na igralištima, kako dječijim, tako i na sportskim igralištima, najčešće se nalazi na meti nesavjesnih pojedinaca.

- S obzirom na to da smo u prošloj godini napravili najveći broj terena za igru, rekreaciju i sport, tako je i zabilježen povećan broj slučajeva oštećenja nove opreme. Nažalost, takvi slučajevi vandalizma zabilježeni su i na novouređenim plažama - kazao je ovlašteni potpisnik u Odjeljenju za komunalne poslove Boriša Mandić.

Ističe da su kod popravke komunalne opreme veliki troškovi te da se ta sredstva mogu preusmjeriti na izgradnju novih igrališta.

- Uz to što se izdvajaju velika sredstva za popravku uništene komunalne opreme, oštećeni rekviziti na dječijim igralištima su i opasnost za naše najmlađe sugrađane. Zato i ovom prilikom apelujem na naše građane da čuvamo zajedničku imovinu. Takođe, poseban apel upućujem da se ne uništavaju rekviziti namijenjeni djeci sa invaliditetom, kao što to je bio nedavno slučaj na igralištu u parku “Mladen Stojanović”  – poručio je Mandić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana