Богат љетни културни и забавни програм: Август у знаку “Кочићевог збора” и фестивала

Т. Б.
Богат љетни културни и забавни програм: Август у знаку “Кочићевог збора” и фестивала

БАЊАЛУКА - До краја љета Бањалучани ће уживати у богатом културном и забавном програму, а несумњиво највећи печат даће 56. “Кочићев збор”, који ће бити одржан на више локација у периоду од 23. до 29. августа, и бројни фестивали.

- Дух европских културних метропола на улице града на Врбасу донијеће манифестација “Музика и сликарство на трговима Бањалуке”. Наиме, Бањалучани ће чак у три наврата имати прилику да гледају сликаре који ће пред њима стварати умјетничка дјела. Уз музику, у центру града на отвореном сликари ће 31. јула, 14. августа и 7. септембра сликати пред публиком - саопштено је из Градске управе.

Додали су да љубитељи електронске музике неће остати ускраћени за свој омиљени фестивал “Фреш вејв” који је на Кастелу од 6. до 8. августа.

- Према Календару туристичких манифестација града, за 1. август је предвиђено и такмичење “Крос дајак”, “Вивиа Рун&Море Њеекенд” фестивал спорта, забаве, едукације, музике - казали су из Градске управе.

Фестивал “Вајн парк” намијењен љубитељима вина биће одржан 28. августа. Посљедњи викенд резервисан је за Дјечији сајам који ће бити одржан у дворани “Борик”.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана