Bogat ljetni kulturni i zabavni program: Avgust u znaku “Kočićevog zbora” i festivala

T. B.
Bogat ljetni kulturni i zabavni program: Avgust u znaku “Kočićevog zbora” i festivala

BANjALUKA - Do kraja ljeta Banjalučani će uživati u bogatom kulturnom i zabavnom programu, a nesumnjivo najveći pečat daće 56. “Kočićev zbor”, koji će biti održan na više lokacija u periodu od 23. do 29. avgusta, i brojni festivali.

- Duh evropskih kulturnih metropola na ulice grada na Vrbasu donijeće manifestacija “Muzika i slikarstvo na trgovima Banjaluke”. Naime, Banjalučani će čak u tri navrata imati priliku da gledaju slikare koji će pred njima stvarati umjetnička djela. Uz muziku, u centru grada na otvorenom slikari će 31. jula, 14. avgusta i 7. septembra slikati pred publikom - saopšteno je iz Gradske uprave.

Dodali su da ljubitelji elektronske muzike neće ostati uskraćeni za svoj omiljeni festival “Freš vejv” koji je na Kastelu od 6. do 8. avgusta.

- Prema Kalendaru turističkih manifestacija grada, za 1. avgust je predviđeno i takmičenje “Kros dajak”, “Vivia Run&More Njeekend” festival sporta, zabave, edukacije, muzike - kazali su iz Gradske uprave.

Festival “Vajn park” namijenjen ljubiteljima vina biće održan 28. avgusta. Posljednji vikend rezervisan je za Dječiji sajam koji će biti održan u dvorani “Borik”.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana