“Баштионик” у традиционалној добротворној акцији: Обрадовали више од 100 социјално угрожених породица

М. С.
“Баштионик” у традиционалној добротворној акцији: Обрадовали више од 100 социјално угрожених породица

БАЊАЛУКА - Србско сабрање “Баштионик” током васкршњих празника посјетило је и уручило помоћ за више од 100 социјално угрожених породица у традиционалној добротворној акцији “Будимо људи”.

Члан “Баштионика” Срђан Ђурић казао је за “Глас Српске” да су пакети помоћи уручени породицама са више дјеце, самохраним родитељима, старачким породицама, болесним лицима и другим људима у потреби.

- Подјела помоћи је организована три дана пред Васкрс. Захваљујући подршци пријатеља и бројних грађана успјешно смо сакупили довољно хране, хигијенских производа и новца за више од 100 пакета који су уручени породицама - казао је Ђурић.

Он је казао да су чланови “Баштионика” покренули још једну хуманитарну акцију за помоћ људима на Банији, који су након земљотреса остали без крова над главом или су у тешкој материјалној ситуацији.

- Сви људи добре воље могу контактирати са “Баштиоником” на број телефона 065/526-873 или путем и-мејл адресе [email protected]  - истакао је Ђурић. “Баштионичари” су јуче прославили крсну славу Светог владику Николаја Охридског и Жичког.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана