“Baštionik” u tradicionalnoj dobrotvornoj akciji: Obradovali više od 100 socijalno ugroženih porodica

M. S.
“Baštionik” u tradicionalnoj dobrotvornoj akciji: Obradovali više od 100 socijalno ugroženih porodica

BANjALUKA - Srbsko sabranje “Baštionik” tokom vaskršnjih praznika posjetilo je i uručilo pomoć za više od 100 socijalno ugroženih porodica u tradicionalnoj dobrotvornoj akciji “Budimo ljudi”.

Član “Baštionika” Srđan Đurić kazao je za “Glas Srpske” da su paketi pomoći uručeni porodicama sa više djece, samohranim roditeljima, staračkim porodicama, bolesnim licima i drugim ljudima u potrebi.

- Podjela pomoći je organizovana tri dana pred Vaskrs. Zahvaljujući podršci prijatelja i brojnih građana uspješno smo sakupili dovoljno hrane, higijenskih proizvoda i novca za više od 100 paketa koji su uručeni porodicama - kazao je Đurić.

On je kazao da su članovi “Baštionika” pokrenuli još jednu humanitarnu akciju za pomoć ljudima na Baniji, koji su nakon zemljotresa ostali bez krova nad glavom ili su u teškoj materijalnoj situaciji.

- Svi ljudi dobre volje mogu kontaktirati sa “Baštionikom” na broj telefona 065/526-873 ili putem i-mejl adrese info@bastionik.org  - istakao je Đurić. “Baštioničari” su juče proslavili krsnu slavu Svetog vladiku Nikolaja Ohridskog i Žičkog.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana