Бањалука: У припреми ребаланс градског буџета

Srna
Бањалука: У припреми ребаланс градског буџета

БАЊАЛУКА - Наредна сједница бањалучког парламента на којој ће се наћи ребаланс буџета биће одржана крајем августа или почетком септембра, одлучено је на данашњој сједници Скупштинског колегијума.

 

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић објаснио је да су у оптицају била два термина за сљедећу сједницу градског парламента, у зависности од могућности да се припреми ребаланс градског буџета.

"С обзиром на то да није реално да током овог мјесеца припремимо ребаланс буџета пошто је, због економских посљедица епидемије корона вируса, ситуација са финансијама и даље неизвјесна, одлучили смо да сачекамо крај августа како бисмо припремили квалитетан документ и изнијели га пред Скупштину града", рекао је Радојичић новинарима.

Предсједник Скупштине града Бањалуке Зоран Талић рекао је да Скупштина града Бањалука иде на редовну љетњу паузу.

Талић је рекао да би Колегијум требало да се састане средином августа како би се утврдиле теме и дневни ред за 41. сједницу, као и тачан датум ове сједнице, чија ће централна тема свакако бити ребаланс градског буџета.

"У новембру нас очекују локални избори и ми ћемо настојати да у задатим роковима испштујемо план рада скупштине у овом мандату", закључио је Талић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана