Бањалука: У функцији привремени кружни ток код "Леснине"

A.С.
Бањалука: У функцији привремени кружни ток код "Леснине"

БАЊАЛУКА - У оквиру изграднје велике кружне раскрснице у Бањалуци код "Леснине", почео је да функционише кружни саобраћај, као привремено рјешење до завршетка овог пројекта.

Привремени кружни ток биће у функцији све док у потпуности не буде завршена кружна раскрсница, истичу у предузећу "Нискоградња" које изводи радове.

На овој локацији тренутно се ради на измјештању подземних електро и водоводних инсталација, а из "Нискоградње" апелују на возаче да имају стрпљења и да возе у складу са привременом саобраћајном сигнализацијом, јер се на терену налази већи број машина и радника.

Ово је једанеста кружна раскрсница која се гради у задње три године, а реализује се у сарадњи Града и Путева РС. Вриједност инвестиције је око 1,3 милиона КМ.

Упоредо са реализацијом овог пројекта, оближња саобраћајница у улици Ивана Горана Ковачића биће проширена на четири траке, како би се комплетирала повезница источног и западног транзита, од новог моста у Обилићеву па до кружног тока на западном транзиту код "Центрума".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана