Бањалука: Пријаве за такмичење у акцији бањалучке Градске управе "Бирамо најуређеније" трају још два дана

ГС
Бањалука: Пријаве за такмичење у акцији бањалучке Градске управе "Бирамо најуређеније" трају још два дана

БАЊАЛУКА - Још само два дана остала су до закључења такмичења у акцији бањалучке Градске управе "Бирамо најуређеније", у којој се већ 18. годину заредом бирају најуређенија дворишта и балкони.

Пријаве за акцију могу се доставити до петка, 5. јуна, саопштено је из Градске управе Бањалука. Усљед епидемије вируса корона, правила конкурса су измијењена у односу на раније године, те се пријаве могу доставити искључиво онлајн.

Према новим правилима, грађани који желе да се такмиче потребно је да на адресу електронске поште /јавност@бањалука.рс.ба/ пошаљу пријаву која мора да садржи назив лица или организације која се пријављује, адресу и контакт телефон, те 10 фотографија свог дворишта, круга пословних субјеката или балкона.

Такмичење је организовано у четири категорије - најуређеније приватно двориште, најуређеније двориште стамбених зграда, најуређенији круг пословних субјеката, организација и јавних установа, те најуређенији балкон.

По закључењу пријава, односно 5. јуна, комисија Градске управе Бањалуке коју чине стручњаци за хортикултуру одабраће пет најуређенијих дворишта, а побједнике ће изабрати грађани гласањем путем званичне "Фејсбук" странице града

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана