Banjaluka: Prijave za takmičenje u akciji banjalučke Gradske uprave "Biramo najuređenije" traju još dva dana

GS
Banjaluka: Prijave za takmičenje u akciji banjalučke Gradske uprave "Biramo najuređenije" traju još dva dana

BANjALUKA - Još samo dva dana ostala su do zaključenja takmičenja u akciji banjalučke Gradske uprave "Biramo najuređenije", u kojoj se već 18. godinu zaredom biraju najuređenija dvorišta i balkoni.

Prijave za akciju mogu se dostaviti do petka, 5. juna, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka. Usljed epidemije virusa korona, pravila konkursa su izmijenjena u odnosu na ranije godine, te se prijave mogu dostaviti isključivo onlajn.

Prema novim pravilima, građani koji žele da se takmiče potrebno je da na adresu elektronske pošte /[email protected]/ pošalju prijavu koja mora da sadrži naziv lica ili organizacije koja se prijavljuje, adresu i kontakt telefon, te 10 fotografija svog dvorišta, kruga poslovnih subjekata ili balkona.

Takmičenje je organizovano u četiri kategorije - najuređenije privatno dvorište, najuređenije dvorište stambenih zgrada, najuređeniji krug poslovnih subjekata, organizacija i javnih ustanova, te najuređeniji balkon.

Po zaključenju prijava, odnosno 5. juna, komisija Gradske uprave Banjaluke koju čine stručnjaci za hortikulturu odabraće pet najuređenijih dvorišta, a pobjednike će izabrati građani glasanjem putem zvanične "Fejsbuk" stranice grada

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana