Бањалука: Позив за достављање приједлога инвестиционих пројеката

Srna
Бањалука: Позив за достављање приједлога инвестиционих пројеката

БАЊАЛУКА - Градска управа Бањалука позива заинтересоване грађане, привреднике, организације цивилног друштва и институције да доставе приједлоге инвестиционих пројеката који би били разматрани приликом израде плана капиталних инвестиција у периоду од 2021. до 2023. године.

Из Одјељења за локални економски развој и стратешко планирање навели су да је град приступио процесу израде плана, као основног документа за планирање капиталних издатака у градском буџету, а који уједно представља и основ за њихово кандидовање према другим доступним изворима финансирања.

"Капиталне инвестиције, према овом плану, јесу инвестиције вриједности од 100.000 КМ и више. Овим планом, усаглашеним са стратешким документима града, одређују се главне смјернице инвестиционог развоја града у периоду од 2021. до 2023. године", истичу из Одјељења за локални економски развој и стратешко планирање.

Из овог одјељења додају да је циљ израде планауспостављање равнотеже између текућег одржавања и постојеће пословне и комуналне инфраструктуре, те нових инвестиција на подручју града.

Рок за достављање образаца за инвестиционе пројекте је 20. новембар.

Попуњени обрасци могу се доставити путем електронске поште на адресу развојЖбањалука.рс.ба или предати у Градској управи Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана