Banjaluka: Poziv za dostavljanje prijedloga investicionih projekata

Srna
Banjaluka: Poziv za dostavljanje prijedloga investicionih projekata

BANjALUKA - Gradska uprava Banjaluka poziva zainteresovane građane, privrednike, organizacije civilnog društva i institucije da dostave prijedloge investicionih projekata koji bi bili razmatrani prilikom izrade plana kapitalnih investicija u periodu od 2021. do 2023. godine.

Iz Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje naveli su da je grad pristupio procesu izrade plana, kao osnovnog dokumenta za planiranje kapitalnih izdataka u gradskom budžetu, a koji ujedno predstavlja i osnov za njihovo kandidovanje prema drugim dostupnim izvorima finansiranja.

"Kapitalne investicije, prema ovom planu, jesu investicije vrijednosti od 100.000 KM i više. Ovim planom, usaglašenim sa strateškim dokumentima grada, određuju se glavne smjernice investicionog razvoja grada u periodu od 2021. do 2023. godine", ističu iz Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje.

Iz ovog odjeljenja dodaju da je cilj izrade planauspostavljanje ravnoteže između tekućeg održavanja i postojeće poslovne i komunalne infrastrukture, te novih investicija na području grada.

Rok za dostavljanje obrazaca za investicione projekte je 20. novembar.

Popunjeni obrasci mogu se dostaviti putem elektronske pošte na adresu razvojŽbanjaluka.rs.ba ili predati u Gradskoj upravi Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana