Бањалука поново књижевни центар: У петак почиње „Императив“

ГС
Foto: Архива

БАЊАЛУКА- Још само неколико дана је остало до почетка Петог регионалног фестивала књижевности „Императив“, који почиње у петак, 27. маја и траје све уторка, 31. маја.

-Бањалука ће поново бити у књижевни центар у којем ће се окупити више од 30 домаћих и регионалних писаца. Уколико још увијек нисте, погледате програм фестивала – поручују организатори.

Фестивал ће бити отворен 27. маја у 20.00 часова у Концертној дворани Банског двора програмом „Ноте и слова“, гдје ће се публици представити пјесник, књижевник и сликар Ненад Марић.

Исти дан, у склопу отварања фестивала, биће уприличен и богат сајам књига.

-Сајамски дио Фестивала биће отворен сваки дан за вријеме трајања „Императива“ и то у периоду од 10.00 до 20.00 часова – наводе организатори.

На штандовима многобројних издавача који ће се представити у склопу сајма,  сви посјетиоци моћи ће да купе књиге по сајамским цијенама.

Организатори су Удружење за промоцију и популаризацију књижевности „Императив“ у сарадњи са Културним центром Бански двор, а богат програм који су припремили за све посјетиоце можете да погледате овдје.

Бесплатне улазнице сви заинтересовани могу да преузмуу Банском двору, сваки радни дан осим викендом, у периоду од 12.00 до 17.00 часова.

Овај Фестивал налази се у календару никад богатијег „Бањалучког прољећа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана