Banjaluka ponovo književni centar: U petak počinje „Imperativ“

GS
Foto: Arhiva

BANjALUKA- Još samo nekoliko dana je ostalo do početka Petog regionalnog festivala književnosti „Imperativ“, koji počinje u petak, 27. maja i traje sve utorka, 31. maja.

-Banjaluka će ponovo biti u književni centar u kojem će se okupiti više od 30 domaćih i regionalnih pisaca. Ukoliko još uvijek niste, pogledate program festivala – poručuju organizatori.

Festival će biti otvoren 27. maja u 20.00 časova u Koncertnoj dvorani Banskog dvora programom „Note i slova“, gdje će se publici predstaviti pjesnik, književnik i slikar Nenad Marić.

Isti dan, u sklopu otvaranja festivala, biće upriličen i bogat sajam knjiga.

-Sajamski dio Festivala biće otvoren svaki dan za vrijeme trajanja „Imperativa“ i to u periodu od 10.00 do 20.00 časova – navode organizatori.

Na štandovima mnogobrojnih izdavača koji će se predstaviti u sklopu sajma,  svi posjetioci moći će da kupe knjige po sajamskim cijenama.

Organizatori su Udruženje za promociju i popularizaciju književnosti „Imperativ“ u saradnji sa Kulturnim centrom Banski dvor, a bogat program koji su pripremili za sve posjetioce možete da pogledate ovdje.

Besplatne ulaznice svi zainteresovani mogu da preuzmuu Banskom dvoru, svaki radni dan osim vikendom, u periodu od 12.00 do 17.00 časova.

Ovaj Festival nalazi se u kalendaru nikad bogatijeg „Banjalučkog proljeća.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana