Бањалука: Нови термини јавних позива од 1. септембра до 1. октобра

Srna
Бањалука: Нови термини јавних позива од 1. септембра до 1. октобра

БАЊАЛУКА - Одјељење за образовање, здравство, омладину и спорт Градске управе Бањалука дефинисало је нове термине за расписивање јавних позива из области спорта и то од 1. септембра до 1. октобра.

Из Одјељења су навели да је због ситуације у вези са вирусом корона и обустављања свих такмичења, измијењен и допуњен Правилник о критеријумима, условима и начину суфинансирања програма спортских организација и манифестација од интереса за град Бањалуку, те донесена Одлука о промјени динамике програмског календара.

Том одлуком дефинисан је нови период расписивања јавних позива, и то да од 1. септембра до 1. октобра учесници у систему спорта достављају приједлоге програма у складу са јавним позивима.

У Одјељењу истичу да се веома битна информација спортским организацијама односи на период бодовања остварених спортских резултата на такмичењима, гдје спортске организације саме бирају период за који ће доставити резултате, односно онај период који је за њих прихватљивији.

"Спортске организације могу да одаберу само један од понуђених периода за који ће доставити резултате и то од 1. јула 2018. године до 1. јула 2019. године или од 1. јула 2019. године до 1. јула 2020. године", наводе из Одјељења за образовање, здравство, омладину и спорт. /крај/бв/аб

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана