Banjaluka: Novi termini javnih poziva od 1. septembra do 1. oktobra

Srna
Banjaluka: Novi termini javnih poziva od 1. septembra do 1. oktobra

BANjALUKA - Odjeljenje za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport Gradske uprave Banjaluka definisalo je nove termine za raspisivanje javnih poziva iz oblasti sporta i to od 1. septembra do 1. oktobra.

Iz Odjeljenja su naveli da je zbog situacije u vezi sa virusom korona i obustavljanja svih takmičenja, izmijenjen i dopunjen Pravilnik o kriterijumima, uslovima i načinu sufinansiranja programa sportskih organizacija i manifestacija od interesa za grad Banjaluku, te donesena Odluka o promjeni dinamike programskog kalendara.

Tom odlukom definisan je novi period raspisivanja javnih poziva, i to da od 1. septembra do 1. oktobra učesnici u sistemu sporta dostavljaju prijedloge programa u skladu sa javnim pozivima.

U Odjeljenju ističu da se veoma bitna informacija sportskim organizacijama odnosi na period bodovanja ostvarenih sportskih rezultata na takmičenjima, gdje sportske organizacije same biraju period za koji će dostaviti rezultate, odnosno onaj period koji je za njih prihvatljiviji.

"Sportske organizacije mogu da odaberu samo jedan od ponuđenih perioda za koji će dostaviti rezultate i to od 1. jula 2018. godine do 1. jula 2019. godine ili od 1. jula 2019. godine do 1. jula 2020. godine", navode iz Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport. /kraj/bv/ab

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana