Бањалучки одборници 3. фебруара о избору замјеника градоначелника и члановима комисија и одбора

Aлександар Стојановић
Бањалучки одборници 3. фебруара о избору замјеника градоначелника и члановима комисија и одбора

БАЊАЛУКА - Наредна сједница Скупштине града Бањалука биће одржана 3. фебруара, а на дневном реду су приједлози рјешења о именовању чланова Комисије за избор и именовања и других комисија и одбора важних за даље функционисање града, као и приједлог за избор замјеника градоначелника.

Сједница ће због актуелне епидемиолошке ситуације бити одржана у Банском двору, одлучио је данас скупштински Колегијум.

Предсједник Скупштине града Младен Илић каже да ће одборници на наредној сједници изабрати чланове скупштинских тијела која су важна за боље и ефикасније функционисање града.

- Њихов избор важан је за доношење свих других одлука. Већ послије ове, имаћемо нову сједницу на којој би се требао наћи нацрт буџета, али и други важни документи - рекао је Илић.

Градоначелник Драшко Станивуковић је рекао да има име, односно приједлог за свог замјеника, али није желио да га открива.

- На сједници колегијума смо имали мале несугласице у вези са начином расподјеле предсједничких и потпредсједничких мандата у комисијама и одборима на основу пропорционалне заступљености, а у складу са оствареним резултатима на изборима. Ипак, усагласили смо се да ћемо то међустраначким разговорима ријешити, вјерујем, по мјери свих - истакао је Станивуковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана