Априлске награде поводом Дана града: Приједлоге доставити до петка

А. Т.
Априлске награде поводом Дана града: Приједлоге доставити до петка

БАЊАЛУКА - Иницијативе за додјелу награда и признања поводом 22. априла, Дана града, сви заинтересовани могу доставити до сутра, саопштено је из Градске управе.

Иницијативе је потребно доставити Скупштини града Бањалука, Комисији за избор и именовања, награде и признања, на адресу: Трг српских владара број 1, 78 000 Бањалука.

- Награде и признања могу се додјељивати појединцима, предузећима, установама и другим субјектима. Иницијативе морају бити образложене, нарочито: биографија за физичка лица, односно референце за правна лица, разлоге који су утицали на подношење иницијативе, адресу и контакт телефон особе, односно лица које се предлаже, те приједлог награде за кандидовано лице - нагласили су из Градске управе.

Одлуком о наградама и признањима, установљене су награде и признања и то, Кључ Града, са Повељом “Почасни грађанин града Бањалуке”, Златни грб града, Плакета града, и Награда града Бањалука младима, као посебан вид признања, за значајна остварења у свим областима живота. Уз новчану награду, додјељује се и диплома.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана