Aprilske nagrade povodom Dana grada: Prijedloge dostaviti do petka

A. T.
Aprilske nagrade povodom Dana grada: Prijedloge dostaviti do petka

BANjALUKA - Inicijative za dodjelu nagrada i priznanja povodom 22. aprila, Dana grada, svi zainteresovani mogu dostaviti do sutra, saopšteno je iz Gradske uprave.

Inicijative je potrebno dostaviti Skupštini grada Banjaluka, Komisiji za izbor i imenovanja, nagrade i priznanja, na adresu: Trg srpskih vladara broj 1, 78 000 Banjaluka.

- Nagrade i priznanja mogu se dodjeljivati pojedincima, preduzećima, ustanovama i drugim subjektima. Inicijative moraju biti obrazložene, naročito: biografija za fizička lica, odnosno reference za pravna lica, razloge koji su uticali na podnošenje inicijative, adresu i kontakt telefon osobe, odnosno lica koje se predlaže, te prijedlog nagrade za kandidovano lice - naglasili su iz Gradske uprave.

Odlukom o nagradama i priznanjima, ustanovljene su nagrade i priznanja i to, Ključ Grada, sa Poveljom “Počasni građanin grada Banjaluke”, Zlatni grb grada, Plaketa grada, i Nagrada grada Banjaluka mladima, kao poseban vid priznanja, za značajna ostvarenja u svim oblastima života. Uz novčanu nagradu, dodjeljuje se i diploma.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana