Амиџић: Бањалучани заслужују преданог човјека попут Шобота

Срна
Амиџић: Бањалучани заслужују преданог човјека попут Шобота

БАЊАЛУКА - Генерални секретар СНСД-а Срђан Амиџић рекао је да Бањалучани заслужују преданог човјека попут љекара Николе Шобота, који је представљен као кандидат за градоначелника Бањалуке, јер је ријеч о способном лидеру, професионалном и породично остварном који је живот посветио да помаже другима.

Амиџић је истакао да Шобот има његово велико уважавање због онога што је до сада учинио у професионалној каријери, али и спремности да преузме одговорност у условима када су готово сви процеси и стандарди у функционисању града нарушени

Он је навео да је ријеч о образованом, вриједном, младом човјеку који је породично и професионално остварен, нестраначка личност и који је досадашњим радом заслужио да СНСД у пуном капацитету управо њему да подршку до побједе.

-Бањалука заслужује једног Николу, Бањалучани заслужују таквог преданог човјека који је цијели живот посветио да помаже другима. У коначници, тај човјек храбро улази у битку за живот, као љекар, а да је способан лидер јасно говори начин на који води кардиохирургију на Универзитетском клиничком центру Републике Српске. Срећно Никола, идемо снажно напријед - навео је Амиџић за АТВ.

Шобот је јуче испред СНСД-а представљен као кандидат за градоначелника Бањалуке на предстојећим локалним изборима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана