Amidžić: Banjalučani zaslužuju predanog čovjeka poput Šobota

Srna
Amidžić: Banjalučani zaslužuju predanog čovjeka poput Šobota

BANjALUKA - Generalni sekretar SNSD-a Srđan Amidžić rekao je da Banjalučani zaslužuju predanog čovjeka poput ljekara Nikole Šobota, koji je predstavljen kao kandidat za gradonačelnika Banjaluke, jer je riječ o sposobnom lideru, profesionalnom i porodično ostvarnom koji je život posvetio da pomaže drugima.

Amidžić je istakao da Šobot ima njegovo veliko uvažavanje zbog onoga što je do sada učinio u profesionalnoj karijeri, ali i spremnosti da preuzme odgovornost u uslovima kada su gotovo svi procesi i standardi u funkcionisanju grada narušeni

On je naveo da je riječ o obrazovanom, vrijednom, mladom čovjeku koji je porodično i profesionalno ostvaren, nestranačka ličnost i koji je dosadašnjim radom zaslužio da SNSD u punom kapacitetu upravo njemu da podršku do pobjede.

-Banjaluka zaslužuje jednog Nikolu, Banjalučani zaslužuju takvog predanog čovjeka koji je cijeli život posvetio da pomaže drugima. U konačnici, taj čovjek hrabro ulazi u bitku za život, kao ljekar, a da je sposoban lider jasno govori način na koji vodi kardiohirurgiju na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske. Srećno Nikola, idemo snažno naprijed - naveo je Amidžić za ATV.

Šobot je juče ispred SNSD-a predstavljen kao kandidat za gradonačelnika Banjaluke na predstojećim lokalnim izborima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana