Војин Ћетковић предсједник жирија “Кестенбурга”

Агенције
Војин Ћетковић предсједник жирија “Кестенбурга”

Бањалука - У Београду је одржан радни састанак поводом организовања Међународног фестивала студентских позоришта “Кестенбург”. Нови предсједник фестивалског жирија биће глумац Војин Ћетковић.

Војин Ћетковић радо је прихватио позив да предсједава фестивалском жирију и истовремено је изразио задовољство што ће поново доћи у Бањалуку.

- Увек ми је било посебно задовољство да дођем, нарочито у Бањалуку, а сад сам обишао неке крајеве у којима никад нисам био. Били смо у домовима културе у којима се годинама ништа није дешавало. Ево, отворили смо и Дом културе у Невесињу који носи име “Небојша Глоговац”. Било је дирљиво, одиграли смо две представе - истакао је Ћетковић.

“Кестенбург” постаје традиционални и, што је можда важније, интернационални фестивал студентских позоришта. Даске које живот значе биће мјеста на којима ће публика уживати, а млади глумци размјењивати искуства.

- “Кестенбург” 2019. године овај пут има заиста велику подршку јавних личности из читавог свијета. Ту, прије свега, мислим на оне који нам долазе из Сједињених Америчких Држава, Јужне Кореје, па и из Европске уније - рекао је Александар Пејаковић, директор фестивала.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана