У Крагујевцу одиграна представа Студентског позоришта Бањалука

Срна
У Крагујевцу одиграна представа Студентског позоришта Бањалука

КРАГУЈЕВАЦ - У Крагујевцу је вечерас, у оквиру манифестације "Дани Српске у Србији", одиграна позоришна представа "Након представе", Студентског позоришта Бањалука.

Представа, која је изведена у крагујевачком Дому омладине, говори о незаборављеним породичним ранама проузрокованим системима сада двије пропале државе СФРЈ и СССР.

У представи аутора Зорана Костића, угледног српског пјесника, играју његова супруга Јелена Костић Трепетова, глумица Народног позоришта Републике Српске и професор глуме на Академији умјетности у Бањалуци и њихова кћерка, млада глумица Надежда Костић.

Представу је режирала Јелена Костић Трепетова.

Делегација општине Фоча данас је у оквиру манифестације "Дани Српске у Србији" посјетила Крагујевац, гдје су са представницима града разговарали о сарадњи у области привреде и туризма.

Послије пријема, гости и домаћини су посјетили штанд Туристичке организације Републике Српске на платоу код крста, гдје су могли да се упознају и о понудама Туристичке организације Фоча, првенствено о чувеном рафтингу, адреналинском спорту.

Промоција туристичке понуде Републике Српске у Крагујевцу на платоу код крста биће одржана и сутра од 12.00 до 19.99 часова.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана