U Kragujevcu odigrana predstava Studentskog pozorišta Banjaluka

Srna
U Kragujevcu odigrana predstava Studentskog pozorišta Banjaluka

KRAGUJEVAC - U Kragujevcu je večeras, u okviru manifestacije "Dani Srpske u Srbiji", odigrana pozorišna predstava "Nakon predstave", Studentskog pozorišta Banjaluka.

Predstava, koja je izvedena u kragujevačkom Domu omladine, govori o nezaboravljenim porodičnim ranama prouzrokovanim sistemima sada dvije propale države SFRJ i SSSR.

U predstavi autora Zorana Kostića, uglednog srpskog pjesnika, igraju njegova supruga Jelena Kostić Trepetova, glumica Narodnog pozorišta Republike Srpske i profesor glume na Akademiji umjetnosti u Banjaluci i njihova kćerka, mlada glumica Nadežda Kostić.

Predstavu je režirala Jelena Kostić Trepetova.

Delegacija opštine Foča danas je u okviru manifestacije "Dani Srpske u Srbiji" posjetila Kragujevac, gdje su sa predstavnicima grada razgovarali o saradnji u oblasti privrede i turizma.

Poslije prijema, gosti i domaćini su posjetili štand Turističke organizacije Republike Srpske na platou kod krsta, gdje su mogli da se upoznaju i o ponudama Turističke organizacije Foča, prvenstveno o čuvenom raftingu, adrenalinskom sportu.

Promocija turističke ponude Republike Srpske u Kragujevcu na platou kod krsta biće održana i sutra od 12.00 do 19.99 časova.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana