Седмица Студија “Јазавац” од 11. јуна у Бањалуци: Круна рада пред публиком

Г.С.
Седмица Студија “Јазавац” од 11. јуна у Бањалуци: Круна рада пред публиком

БАЊАЛУКА - У склопу Школе глуме и говора Студио “Јазавац” и ове године, као завршни рад, организује Седмицу Студија “Јазавац” коју чини четрнаест презентација (јавних часова) и шест представа.

- Седмица Студија “Јазавац” је круна десетомјесечног рада наших чланова и њихових ментора и прилика за наступ пред публиком. У свим програмима учествује више од двије стотине чланова Школе глуме и говора Студио “Јазавац” - саопштено је из “Јазавца”.

Програм почиње 10. јуна у 20 часова рокенрол журком за дјецу и трајаће до 21. јуна.

- Рад у Школи глуме и говора Студио “Јазавац” доживљавамо као најплеменитије улагање које једно позориште може да понуди. Кроз нашу школу за све ове године прошло је више хиљада младих људи који су научили основне ствари о глуми и позоришту, али и о бонтону, пријатељству, креативности, поштовању других и другачијих и осјетили радост стварања нечег новог. Сви они данас су и образована позоришна публика и срећни смо што нашим најмлађим суграђанима, али и онима из околних градова, можемо да понудимо квалитетан садржај који чини њихово одрастање лакшим, емотивно и социјално богатијим - навела је  оснивач и координатор Школе глуме и говора Студио “Јазавац” Драгана Марић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана