Sedmica Studija “Jazavac” od 11. juna u Banjaluci: Kruna rada pred publikom

G.S.
Sedmica Studija “Jazavac” od 11. juna u Banjaluci: Kruna rada pred publikom

BANjALUKA - U sklopu Škole glume i govora Studio “Jazavac” i ove godine, kao završni rad, organizuje Sedmicu Studija “Jazavac” koju čini četrnaest prezentacija (javnih časova) i šest predstava.

- Sedmica Studija “Jazavac” je kruna desetomjesečnog rada naših članova i njihovih mentora i prilika za nastup pred publikom. U svim programima učestvuje više od dvije stotine članova Škole glume i govora Studio “Jazavac” - saopšteno je iz “Jazavca”.

Program počinje 10. juna u 20 časova rokenrol žurkom za djecu i trajaće do 21. juna.

- Rad u Školi glume i govora Studio “Jazavac” doživljavamo kao najplemenitije ulaganje koje jedno pozorište može da ponudi. Kroz našu školu za sve ove godine prošlo je više hiljada mladih ljudi koji su naučili osnovne stvari o glumi i pozorištu, ali i o bontonu, prijateljstvu, kreativnosti, poštovanju drugih i drugačijih i osjetili radost stvaranja nečeg novog. Svi oni danas su i obrazovana pozorišna publika i srećni smo što našim najmlađim sugrađanima, ali i onima iz okolnih gradova, možemo da ponudimo kvalitetan sadržaj koji čini njihovo odrastanje lakšim, emotivno i socijalno bogatijim - navela je  osnivač i koordinator Škole glume i govora Studio “Jazavac” Dragana Marić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana