РКУД „Пелагић“ одржао годишњи концерт

GS
Foto: РКУД Пелагић

Радничко културно-умјетничко друштво „Пелагић“ синоћ је одржало годишњи концерт под називом „Ој, дјевојко, мило јање моје“ у Народном позоришту Републике Српске.

Улазнице за овај концерт биле су распродате неколико дана прије самог концерта, а овом догађају присуствовали су и представници Града.

Како је појаснила шеф Одсјека за културу, социјалну заштиту, удружења грађана и вјерске заједнице, Невена Благојевић Подрић, ово друштво потврдило је таленат и предан рад, а све то даје завидне резултате.

-Предивно вече са много позитивне енергије, креативности и љепоте. Град Бања Лука подржава рад овог друштва које већ 96 година успјешно промовише изворно стваралаштво, културу и културно насљеђе. Ова година је веома успјешна за РКУД „Пелагић“ и желимо им још много сјајних концерата и резултата – поручила је Благојевић-Подрић.

Додала је да, од крајишких игара којима су отпочели свој програм, те игара из Србије и околине Београда до величанствене завршнице коју су приредили Влашким играма, ово друштво је потврдило да таленат и рад морају дати резултат.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана