RKUD „Pelagić“ održao godišnji koncert

GS
Foto: RKUD Pelagić

Radničko kulturno-umjetničko društvo „Pelagić“ sinoć je održalo godišnji koncert pod nazivom „Oj, djevojko, milo janje moje“ u Narodnom pozorištu Republike Srpske.

Ulaznice za ovaj koncert bile su rasprodate nekoliko dana prije samog koncerta, a ovom događaju prisustvovali su i predstavnici Grada.

Kako je pojasnila šef Odsjeka za kulturu, socijalnu zaštitu, udruženja građana i vjerske zajednice, Nevena Blagojević Podrić, ovo društvo potvrdilo je talenat i predan rad, a sve to daje zavidne rezultate.

-Predivno veče sa mnogo pozitivne energije, kreativnosti i ljepote. Grad Banja Luka podržava rad ovog društva koje već 96 godina uspješno promoviše izvorno stvaralaštvo, kulturu i kulturno nasljeđe. Ova godina je veoma uspješna za RKUD „Pelagić“ i želimo im još mnogo sjajnih koncerata i rezultata – poručila je Blagojević-Podrić.

Dodala je da, od krajiških igara kojima su otpočeli svoj program, te igara iz Srbije i okoline Beograda do veličanstvene završnice koju su priredili Vlaškim igrama, ovo društvo je potvrdilo da talenat i rad moraju dati rezultat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana