Прњавор: Представом "Тинејџитис" настављена позоришна сезона

Срна
Foto: Срна

ПРЊАВОР - Драмска сцена Српског просвјетног и културног друштва (СПКД) "Просвјета" Прњавор, извођењем представе "Тинејџитис" пред домаћом публиком, наставила је позоришну сезону која је више пута прекидана или ограничавана мјерама због епидемије вируса корона.

Руководилац овог аматерског позоришта Бранкица Радоњић изјавила је Срни да су задовољни попуштањем епидемиолошких мјера што им је омогућило повратак на јавну сцену, али и реаговањем публике која је жељна оваквих догађаја.

"Представа Тинејџитис, због добрих повратних информација наше публике, сигурно ће наставити да живи. И даље ћемо са њом наступати на фестивалима. Имамо спремних још неколико нових представа за све узрасте", рекла је Радоњићева.

Она је најавила да ће у наредних десетак дана бити изведена представа "Штрумпфови", неколико представа за одрасле, као и представа "То нисам ја" која је на редовном репертоару.

Премијерно ће бити изведена представа за тинејџере "Први дејт" , настала у оквиру пројекта "Пубертет у мени, ја у пубертету".

"Мај, а посебно јуни, у Прњавору ће бити са предзнаком позоришних дешавања због чега се надамо да ћемо вратити нашу публику у салу. Настављамо оно што смо добро и квалитетно направили у нашем граду", рекла је Радоњићева.

Млади глумци Бранко Кукавчић и Вук Карановић сагласни су у оцјени да је најљепши осјећај изводити представе уживо пред публиком и аплауз који се након тога добије на отвореној сцени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана