Prnjavor: Predstavom "Tinejdžitis" nastavljena pozorišna sezona

Srna
Foto: Srna

PRNjAVOR - Dramska scena Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva (SPKD) "Prosvjeta" Prnjavor, izvođenjem predstave "Tinejdžitis" pred domaćom publikom, nastavila je pozorišnu sezonu koja je više puta prekidana ili ograničavana mjerama zbog epidemije virusa korona.

Rukovodilac ovog amaterskog pozorišta Brankica Radonjić izjavila je Srni da su zadovoljni popuštanjem epidemioloških mjera što im je omogućilo povratak na javnu scenu, ali i reagovanjem publike koja je željna ovakvih događaja.

"Predstava Tinejdžitis, zbog dobrih povratnih informacija naše publike, sigurno će nastaviti da živi. I dalje ćemo sa njom nastupati na festivalima. Imamo spremnih još nekoliko novih predstava za sve uzraste", rekla je Radonjićeva.

Ona je najavila da će u narednih desetak dana biti izvedena predstava "Štrumpfovi", nekoliko predstava za odrasle, kao i predstava "To nisam ja" koja je na redovnom repertoaru.

Premijerno će biti izvedena predstava za tinejdžere "Prvi dejt" , nastala u okviru projekta "Pubertet u meni, ja u pubertetu".

"Maj, a posebno juni, u Prnjavoru će biti sa predznakom pozorišnih dešavanja zbog čega se nadamo da ćemo vratiti našu publiku u salu. Nastavljamo ono što smo dobro i kvalitetno napravili u našem gradu", rekla je Radonjićeva.

Mladi glumci Branko Kukavčić i Vuk Karanović saglasni su u ocjeni da je najljepši osjećaj izvoditi predstave uživo pred publikom i aplauz koji se nakon toga dobije na otvorenoj sceni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana