Представе ЈДП-а на “Јутјубу”: Почетак уз “Хадерсфилд”

Г.С.
Представе ЈДП-а на “Јутјубу”: Почетак уз “Хадерсфилд”

БЕОГРАД - Југословенско драмско позориште од вечерас почиње с емитовањем снимака представа на свом “Јутјуб” каналу и сајту.

 Прва представа која ће бити приказана вечерас у 21 час, биће “Хадерсфилд”, Угљеше Шајтинца у режији Алекс Чизхолм, исто комад гледаоци ће моћи да виде у наредна три дана у исто вријеме.

- Чекајући моменат када ћемо поново почети да играмо и срећемо се из вечери у вече, Југословенско драмско позориште жели да остане у контакту са вама на једини начин који је могућ у условима када је најодговорније према себи и заједници остати код куће - поручују из овог театра.

На репертоару ће се наћи и “Буре барута” Дејана Дуковског у режији Слободана Унковског која ће премијерно бити приказана 2. априла у 21 час.

Седмицу дана касније, 9. априла биће емитовани “Скакавци” Биљане Србљановић у режији Дејана Мијача, а 16. априла на програму ЈДП ТВ биће приказана представа “Млетачки трговац” Виљема Шекспира у режији Егона Савина.

Све представе ће бити репризно емитоване и наредна три дана по премијерном извођењу (премијере ће бити у четвртак, а репризе у петак, суботу и недјељу).

Преставу можете пратити О В Д Ј Е

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана