Predstave JDP-a na “Jutjubu”: Početak uz “Hadersfild”

G.S.
Predstave JDP-a na “Jutjubu”: Početak uz “Hadersfild”

BEOGRAD - Jugoslovensko dramsko pozorište od večeras počinje s emitovanjem snimaka predstava na svom “Jutjub” kanalu i sajtu.

 Prva predstava koja će biti prikazana večeras u 21 čas, biće “Hadersfild”, Uglješe Šajtinca u režiji Aleks Čizholm, isto komad gledaoci će moći da vide u naredna tri dana u isto vrijeme.

- Čekajući momenat kada ćemo ponovo početi da igramo i srećemo se iz večeri u veče, Jugoslovensko dramsko pozorište želi da ostane u kontaktu sa vama na jedini način koji je moguć u uslovima kada je najodgovornije prema sebi i zajednici ostati kod kuće - poručuju iz ovog teatra.

Na repertoaru će se naći i “Bure baruta” Dejana Dukovskog u režiji Slobodana Unkovskog koja će premijerno biti prikazana 2. aprila u 21 čas.

Sedmicu dana kasnije, 9. aprila biće emitovani “Skakavci” Biljane Srbljanović u režiji Dejana Mijača, a 16. aprila na programu JDP TV biće prikazana predstava “Mletački trgovac” Viljema Šekspira u režiji Egona Savina.

Sve predstave će biti reprizno emitovane i naredna tri dana po premijernom izvođenju (premijere će biti u četvrtak, a reprize u petak, subotu i nedjelju).

Prestavu možete pratiti O V D J E

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana