Почиње нова сезона у Градском позоришту "Јазавац"

Илијана Божић
Foto: Архива

БАЊАЛУКА - Љубитељи театра имаће прилику да од 13. до 19. септембра погледају седам представа за дјецу и одрасле које ће бити изведене у оквиру ревије "Све пет", којом ће бити отворена нова сезона у Градском позоришту "Јазавац" у Бањалуци. 

Из Градског позоришта "Јазавац" су истакли да ће програм почети представом за дјецу "Пут по свијету на тротинету", која ће бити одиграна у уторак, 13. септембра, у 18 часова.

Другог дана, односно 14. септембра, планирано је да буде изведен комад "Пиџама за шесторо" са почетком у 20 часова, а 15. септембра, такође у 20 часова, комад "Мало благо". Наредног дана, 16. септембра у 20 часова ансамбл Градског позоришта "Јазавац" одиграће представу "Шећер је ситан, осим кад је коцка", а 17. септембра у исто вријеме публика ће уживати у комаду "Истина".

Ревија "Све пет" биће настављена и 18. септембра представом "Бањалука", а посљедње вечери, 19. септембар, на програму је комад "Не играј на Енглезе". Обје представе биће одигране у 20 часова.

Из Градског позоришта "Јазавац" саопштили су да ће се улазнице за све представе продавати по промотивној цијени од пет КМ на билетарници овог театра.

- Након ревије "Све пет", слиједи други дио фестивала "Наши дани" и то од 21. до 25. септембра. У склопу овог фестивала  Београдско драмско позориште представиће се нашој публици на сцени Народног позоришта РС и Градског позоришта "Јазавац" - рекли су из Градског позоришта "Јазавац".

Подсјетили су да су заједно са Народним позориштем РС, у првом дијелу фестивала, играли своје представе на сценама Београдског драмског позоришта у мају ове године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана