Počinje nova sezona u Gradskom pozorištu "Jazavac"

Ilijana Božić
Foto: Arhiva

BANjALUKA - Ljubitelji teatra imaće priliku da od 13. do 19. septembra pogledaju sedam predstava za djecu i odrasle koje će biti izvedene u okviru revije "Sve pet", kojom će biti otvorena nova sezona u Gradskom pozorištu "Jazavac" u Banjaluci. 

Iz Gradskog pozorišta "Jazavac" su istakli da će program početi predstavom za djecu "Put po svijetu na trotinetu", koja će biti odigrana u utorak, 13. septembra, u 18 časova.

Drugog dana, odnosno 14. septembra, planirano je da bude izveden komad "Pidžama za šestoro" sa početkom u 20 časova, a 15. septembra, takođe u 20 časova, komad "Malo blago". Narednog dana, 16. septembra u 20 časova ansambl Gradskog pozorišta "Jazavac" odigraće predstavu "Šećer je sitan, osim kad je kocka", a 17. septembra u isto vrijeme publika će uživati u komadu "Istina".

Revija "Sve pet" biće nastavljena i 18. septembra predstavom "Banjaluka", a posljednje večeri, 19. septembar, na programu je komad "Ne igraj na Engleze". Obje predstave biće odigrane u 20 časova.

Iz Gradskog pozorišta "Jazavac" saopštili su da će se ulaznice za sve predstave prodavati po promotivnoj cijeni od pet KM na biletarnici ovog teatra.

- Nakon revije "Sve pet", slijedi drugi dio festivala "Naši dani" i to od 21. do 25. septembra. U sklopu ovog festivala  Beogradsko dramsko pozorište predstaviće se našoj publici na sceni Narodnog pozorišta RS i Gradskog pozorišta "Jazavac" - rekli su iz Gradskog pozorišta "Jazavac".

Podsjetili su da su zajedno sa Narodnim pozorištem RS, u prvom dijelu festivala, igrali svoje predstave na scenama Beogradskog dramskog pozorišta u maju ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana