Почеле “Босоноге вечери” у “Јазавцу”: “Месо” поново привукло публику

М. М.
Почеле “Босоноге вечери” у “Јазавцу”: “Месо” поново привукло публику

БАЊАЛУКА - Градско позориште “Јазавац” недавно је почело поново да ради, а за публику у оквиру програма “Љетне вечери” у “Јазавцу” припремили су извођења својих представа на отвореном, те пројекције серије “Месо”.

Прва епизода серије “Месо” у оквиру тематске вечери “Босоного вече” која је емитована у понедјељак навече, поново је привукла публику која жељно ишчекује наставак - серију “Кости”.

Сви заинтересовани сваког понедјељка од 21 час на љетној сцени “Јазавца” имаће прилику да уживају уз епизоде ове серију, која је рађена по сценарију Николе Пејаковића, а у режији Саше Хајдуковића.

- Реакције су заиста одличне, што нас нарочито радује због премијере другог дијела трилогије - серије “Кости”, која нас очекује на јесен. Сигурни смо да ће до краја септембра бројни Бањалучани уживати уз судбине Мирка и Славка, и тако се припремити за једну потпуно нову причу коју нам “Кости” доносе - рекао је раније режисер Саша Хајдуковић.

Број присутних на пројекцији ограничен је на 50, а сви заинтересовани бесплатне улазнице могу раније преузети на благајни ГП “Јазавац”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана