Počele “Bosonoge večeri” u “Jazavcu”: “Meso” ponovo privuklo publiku

M. M.
Počele “Bosonoge večeri” u “Jazavcu”: “Meso” ponovo privuklo publiku

BANjALUKA - Gradsko pozorište “Jazavac” nedavno je počelo ponovo da radi, a za publiku u okviru programa “Ljetne večeri” u “Jazavcu” pripremili su izvođenja svojih predstava na otvorenom, te projekcije serije “Meso”.

Prva epizoda serije “Meso” u okviru tematske večeri “Bosonogo veče” koja je emitovana u ponedjeljak naveče, ponovo je privukla publiku koja željno iščekuje nastavak - seriju “Kosti”.

Svi zainteresovani svakog ponedjeljka od 21 čas na ljetnoj sceni “Jazavca” imaće priliku da uživaju uz epizode ove seriju, koja je rađena po scenariju Nikole Pejakovića, a u režiji Saše Hajdukovića.

- Reakcije su zaista odlične, što nas naročito raduje zbog premijere drugog dijela trilogije - serije “Kosti”, koja nas očekuje na jesen. Sigurni smo da će do kraja septembra brojni Banjalučani uživati uz sudbine Mirka i Slavka, i tako se pripremiti za jednu potpuno novu priču koju nam “Kosti” donose - rekao je ranije režiser Saša Hajduković.

Broj prisutnih na projekciji ograničen je na 50, a svi zainteresovani besplatne ulaznice mogu ranije preuzeti na blagajni GP “Jazavac”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana