Одиграна представа "Весело поврће"

Срна
Foto: Архива

СРБАЦ- У Дому културе у Српцу одиграна је позоришна представа за дјецу под називом "Весело поврће" у извођењу Драмског студија Народне библиотеке "Бранко Радичевић" из Дервенте.

Синиша Тешановић, режисер и водитељ Драмског студија, каже да су овом представом жељели указати на значај правилне и здраве исхране за дјецу и одрасле и приказати покушај поврћа да се издигне изнад брзе хране и слаткиша у свакодневној исхрани.

"Надамо се да ће малишани усвојити ово што су видјели у представи и што уче у образовним установама, а то је значај правилне исхране", рекао је Тешановић Срни.

Представа је одиграна синоћ у организацији Центра за културу и спорт, чији је директор Радован Митраковић похвалио младе глумце који су показали изузетан таленат и потрудили се да поруку пренесу што увјерљивије.

Он је захвалио основним школама "Јован Јовановић Змај" из Српца и "Доситеј Обрадовић" из Разбоја, као и Дјечијем вртићу "Наша радост" што су се одазвали позиву и посјетили позориште, те навео да су у наредном периоду у плану представе за остали узраст ученика.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана