Odigrana predstava "Veselo povrće"

Srna
Foto: Arhiva

SRBAC- U Domu kulture u Srpcu odigrana je pozorišna predstava za djecu pod nazivom "Veselo povrće" u izvođenju Dramskog studija Narodne biblioteke "Branko Radičević" iz Dervente.

Siniša Tešanović, režiser i voditelj Dramskog studija, kaže da su ovom predstavom željeli ukazati na značaj pravilne i zdrave ishrane za djecu i odrasle i prikazati pokušaj povrća da se izdigne iznad brze hrane i slatkiša u svakodnevnoj ishrani.

"Nadamo se da će mališani usvojiti ovo što su vidjeli u predstavi i što uče u obrazovnim ustanovama, a to je značaj pravilne ishrane", rekao je Tešanović Srni.

Predstava je odigrana sinoć u organizaciji Centra za kulturu i sport, čiji je direktor Radovan Mitraković pohvalio mlade glumce koji su pokazali izuzetan talenat i potrudili se da poruku prenesu što uvjerljivije.

On je zahvalio osnovnim školama "Jovan Jovanović Zmaj" iz Srpca i "Dositej Obradović" iz Razboja, kao i Dječijem vrtiću "Naša radost" što su se odazvali pozivu i posjetili pozorište, te naveo da su u narednom periodu u planu predstave za ostali uzrast učenika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana