Одиграна представа "Пиџама за шесторо"

Срна
Foto: ГС

ПАЛЕ- Градско позориште "Јазавац" из Бањалуке одиграло је на Палама хумористичку представу "Пиџама за шесторо" у режији Жељка Стјепановића.

Представа је одиграна синоћ у Културном центру Пале, у организацији Олимпијског центра "Јахорина".

Глумац Велимир Бланић рекао је да је представа рађена по тексту Марка Камолетија уз многе заплете о љубавним везама.

Маркетинг менаџер Олимпијског центра Игор Гордић рекао је да је представа поклон свим грађанима у оквиру акције "Буди дијете Јахорине", те да су планиране још двије представе.

Он је најавио да ће у суботу, 16. октобра, од 20.00 часова бити одиграна представа "Кројачки салон" која је прилагођена за родитеље и старије основце, док је за четвртак, 21. октобра, од 18.00 часова, заказана представа "Краљ жабац" прилагођена дјеци узраста до четвртог разреда основне школе.

Гордић је навео да је акција "Дијете Јахорине", која траје до 1. новембра, изазвала велику пажњу школараца из Источног Сарајева, а у Олимпијски центар "Јахорина" стигло је око 600 пријава.

Према његовим ријечима, сви ученици основних и средњих школа са подручја града Источно Сарајево, који се нису до сада пријавили, могу то да учине посредством сајта https://www.oc-jahorina.com/  или прије или након најављених представа.

Гордић је рекао да ће сви ученици у новој зимској сезони бити власници персонализоване ски-карте.

Он је истакао да је Олимпијски центар "Јахорина" спреман да дочека нову зимску сезону.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана